Maling af hus

Malermester Kærsner tilbyder maling af hus

Vi står klar til at hjælpe jer, når huset skal have en omgang maling!

Maling af hus og nybyggerri i Randers og omegn

Når der bygges nyt, vil der ofte være behov for en sygtid og kompentet maler, der kan stå for alle de opgaver som vedrører malearbejde. Det vil sige alt fra bla. sprøjtespartling eller almindeligt malerarbejde og meget mere.

I forbindelse med maleropgaver til nybyggeri er det vigtigt, at I allerede fra starten af allierer jer med dygtige malere, som har styr på deres håndværk og som har næse for de mindste detajler. Dette er nemlig jeres garanti for, at opgaven udføres korrekt allerede første gang og dermed giver et slutresultat, som der holder!

Uforpligtende tilbud på maling af hus og nybyggeri

Hos Malermester Kærsner foretrækker vi at komme ud og se nybyggeriet, inden der gives et uforpligtende tilbud. Det gør vi af den simple årsag, at vi – når vi har haft muligheden for selv at se på den konkrete opgave – på denne måde kan vi bedst muligt vurdere omfattet af opgaven og dermed give et tilbud. 

Udover det, så stræber vi efter 100% kundetilfredshed og sørger altid for at skabe gennemskuelige løsninger til markedets mest attraktive priser. 

Giv os et kald på enten

Lene: +45 23 74 87 21
Rene: +45 42 74 76 05

Send os en mail

maler@lenekaersner.dk

Se nogle de opgaver vi har løst!

Scroll to Top